Nyårsfotografering | Gott nytt år!

Hela flocken önskar gott nytt år :) Dagens fotografering blev såklart med nyårstema - lite festligt glitter, hattar och en kalastuta. Och så fick det bli lite foton utan alla festgrejer, eftersom det ändå var riggat en liten "fotostudio" i hemmastuk så får man passa på :)
 

Gott nytt år!

Zita:
Kajsa:
Kajsas snygga miner på nyårsfotona... ;)
 
Axel:
Lille Axel, som ständigt imponerar på mig. Jag trodde inte att hans fotografering skulle gå så bra som den gjorde, men han verkade tycka att "det är normalt med glitter runt halsen och en hatt på huvudet". Jag tänkte att "han är ju inte lika drillad som Digby än, så jag kommer nog få kämpa lite" - men nej, han imponerar genom att vara väldigt samarbetsvillig och lugn! Wow :D
 
Digby:
Digby, Digby, Digby - jag tror han är den mest ambitiösa hunden jag känner. Han ska alltid visa upp mer än man behöver göra. Så han fick göra lite "blomma" och även visa upp sitt senaste trick: "hålla tassen i munnen", som jag skrev om häromdagen. Och så en bild på hans otroligt fina och speciella ögonfärger: brunt längst ut, lite gult i mitten och grönt närmast pupillen - jag kan titta på dem hur länge som helst... :)
 
/ Melanie och resten av flocken.