Sista dagen i september

Igår kväll var riktigt rolig! Thomas Petersson var sjukt rolig, vilket han alltid är :) Och Axel hade haft det jättebra hos barnvakterna. Barnen hade försökt leka med honom, vilket han tyckte var lite läskigt och han hade inte vågat busa med dem. Han hade inte heller sovit, men verkade ändå ha haft det bra och det kändes skönt att höra :)
Innan vi skulle på Thomas Petersson, fick Axel träffa en ny människa, en kompis till mig. Han var lika social som han varit med alla han träffat hittills, vilket är skönt att se. Han är så trygg med alla han träffar, vilket är kul. Ibland är han lite tillbakadragen en stund, men oftast är han ganska framåt. Igår hade Axel dessutom busat med Digby en bra stund innan han gickt till barnvakten, men ändå kunde inte lille Axel somna. Han sov dock desto bättre under natten, vilket var skönt för mig ;)

Idag har vi mest tagit det lugnt. Jag var och fikade/åt med en kompis i stan vid middag. Efter det åkte jag förbi Högskolebiblioteket och hämtade en bok till mitt Svenska 3-arbete. Och innan dess hade jag bestämt mig för att cykla ända till Hööks och Arken Zoo på Stenalyckan, för att hitta lite nya leksaker till Axel. Jag tänker att han kanske behöver lite fler leksaker, som man kan byta mellan och skifta lite leksaker emellan åt. Det blev tre nya leksaker, varav två är sånna han får leka med hur han vill och den tredje blir mer till träning. Det blev också ett halsband, eftersom det var det sista i sortimentet och han kommer kunna växa i det. Redan nu, snart två veckor senare, har jag fått spänna ut halsbandet lite på honom - så halsen växer ändå ganska fort på den lille skiten :) Och till mig blev det ett pannband, för det behövs nu när säsongen börjar gå mot de kallare temperaturerna.
Pannband, bitring och "dummie"-kampleksak från Hööks; halsband och "flossring" från Arken Zoo.
 
Imorgon kommer bli spännande, för då ska vi på valplekis :D Jag hoppas att Axel kommer hitta någon eller några roliga lekkompisar!

Godnatt :)