Malmö Internationella utställning, 19 mars 2017

Idag var vi nere i Malmö och ställde ut på den internationella utställningen där. Axel skötte sig exemplariskt, men dock med ganska mycket skall ;) Inne i ringen skötte han sig dessutom bättre än på My Dog, riktigt duktig var han måste jag säga. Han "stressdrog" lite, men sen plötsligt kollade han på mig istället och det fick han en massa beröm för. Han kollade dessutom på mig flera gånger och lugnade ner sig lite när han gjorde det - stora framsteg sedan My Dog :)

Idag stod vi mot en annan hane i valpklassen. Den andra hanen vann av de två, så Axel slutade 2:a - inga rosetter alltså. Men det spelar ingen roll, för jag var väldigt nöjd med hur han skötte sig idag. Han är social med alla han möter och är relativt lugn för det mesta, trots att han vistas i en stökig miljö. Han gör mig riktigt stolt :)
 
Pappa tog några bilder på mig och jag fotade lite när Susan (Axels uppfödare) visade Axels syster Axa och deras mamma Fixa. Axa blev BIR-valp och Fixa blev BIM med CACIB.
Fun Fix Axel
 
Fun Fix Axa
 
Skallabackens Frigga "Fixa"


RESULTAT
Kritiken var inte det lättaste att läsa, så det är lite frågetecken här och var ännu - men jag tror att det ska vara rätt, efter att mamma och jag gått igenom det några gånger...
Domare: Svante Frisk
Kritik: Ännu lite luftig(?). Bra längd i huvud. Vinklar öronen bakåt. Mörka ögon. Saxbett. Fina plan(?) i huvudet. Behöver bli starkare i sin rygg, djupna i kroppen. Välvinklad bak, lite öppen fram. Gungar(?) lite fram. Ännu lite höga frambens rörelser. Lovande päls.
Resultat: 2:a

/ Melanie