Digby simmar - Film

Som jag tidigare skrivit så har ju Digby börjat gå på rehab på Halmstad Hundsim. Sedan i tisdags simmar vi själva och ska simma en gång i veckan, denna veckan blev det dock två gånger.
 
För tillfället simmar Digby 8+8 minuter, med en kort paus mellan passen. Han gör det galant, dessutom! Det mesta av tiden sköter han sig nästan själv, med lite guidning från mig och pappa. Riktigt duktig är han, finaste Räven <3
 
 
För lille Axel går det dock inte lika bra. I tisdags var han på trappan i vattnet, men det var väldigt motvilligt. Försökte få honom att våga simma, men nej. Jag ger dock inte upp, utan vi kör lite på hans villkor. Idag var han uppe på rampen upp till poolen och ville inte gå i, men det behövde han inte. Jag var glad om han närmade sig poolkanten, vilket han gjorde emellanåt. Han fick ha en boll eller annan leksak, så han ändå kände att det var lite kul och värt det. Flytväst är inget problem att ha på sig alls, den är han helt bekväm i.
 
Eftersom vi har lite tid kvar efter att Digby har simmat, så finns det ändå ganska gott om tid för Axel att få vänja sig. Jag har inte bråttom, Digby ska ju fortsätta simma så tid kommer det finnas att fortsätta vänja lille Pumin vid poolen!