Veterinärbesök

Idag var Zorro hos veterinären för koll. Som jag skrev igår, så skulle han dit för att han är tröttare än han varit tidigare, han dricker mer, kissar mycket och verkar hungrigare. Han har också magrat av ganska fort och är ganska smal nu. Som vanligt hos veterinären så var Zorro en riktig stjärna! Han är så snäll, lilla gubben. Trots att han kommer till en annorlunda miljö, med främmande folk (kanske inte så främmande hos vetten, då han tyvärr varit där en del den senaste tiden) och många gånger inte mår särskilt bra, så är han alltid på sitt bästa humör på veterinärkliniken. Och detta trots att han inte tycker om främmande människor egentligen. Tänk om Digby kunde lära av Zorro... ;)

Hursomhelst. Blodprover togs idag på Zorro och även ett urinprov. Proverna visade inget annorlunda - levern okej, njurar okej och urinprov okej. Så nu ska ett blodprov skickas iväg för att få reda på hur det är med hans sköldkörtel och sedan går vi vidare utifrån det. Svaret kommer förhoppningsvis någon gång i nästa vecka!
 
Trötta killen, efter att ha visat sig från sin allra bästa sida hos veterinären!
Lilla Grånosen <3


Nästa vecka ska Digby äntligen få påbörja sin allergivaccinering! Bokade en tid klockan två nästa fredag, när vi ändå var hos veterinären idag. Känns skönt att han få komma igång med det nu, så att han förhoppningsvis kan bli mindre stressad om vi får bukt med allergin också. Och när det gäller Digbys nedstressande övningar så fick han leka med sin "godisfilt" idag igen. Han fick sin kvällsmat i den även ikväll. Han älskar det! Dock förstår han inte att han faktiskt får förstöra den, så han ligger och slickar på den om han inte får ut maten på annat sätt. Han är ju bara för söt :) Imorgon tänker jag att vi ska ut och köra lite godissök i gräset, aktivera nosen utomhus. Kanske lite träning på handtraget också.
 
Godnatt!
/ Melanie








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: